Vaatlaser/ pigmentlaser

VAATLASER / PIGMENTLASER

De meeste mensen willen graag zo lang mogelijk een jonge en frisse uitstraling behouden. Maar onze huid veroudert nu eenmaal in de loop der jaren, o.a. door blootstelling aan het zonlicht. Die veroudering uit zich onder meer in het ontstaan van pigmentvlekjes, rode vlekjes en verwijde bloedvaatjes in de huid van gezicht, hals en decolleté.

Huidverjonging d.m.v. de vaatlaser (pigmentlaser/ Lime Light) geeft je opnieuw een frissere uitstraling, want de behandeling zorgt ervoor dat pigmentvlekjes, rode vlekjes en storende vaatjes verminderen of verdwijnen, zodat jouw huid er weer egaler uitziet.

DE BEHANDELING MET DE LIME LIGHT
Het zichtbare licht uit de flitslamp wordt via een glasprisma naar de te behandelen plek geleid. Het licht wordt door twee structuren in de huid geabsorbeerd: het melanine (bruine kleurstof) van de pigmentvlekjes en het hemoglobine (rode kleurstof) van de bloedvaatjes. Binnen een paar duizendsten van een seconde ontstaat er zoveel warmte dat deze structuren met succes vernietigd worden.

DE BEHANDELING
Aangezien de behandeling afhankelijk is van de absorptie van licht in melanine (bruin/ pigment) en hemoglobine (rood/ bloed), is de behandeling het meest doeltreffend voor mensen met een blanke, niet-zongebruinde huid. Het is dus uiterst belangrijk dat de huid niet zongebruind is voor en tijdens de behandelingen met de laser. Over het algemeen is na­behandeling niet nodig.

Een gezichtsbehandeling duurt ca. 20 minuten. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn één à drie behandelingen nodig om tot een bevredigend resultaat te komen.

Een verdoving is niet nodig, de meeste mensen die een behandeling hebben ondergaan, vergelijken die met het gevoel van een elastiekje dat op de huid wordt geschoten, gevolgd door een warm gevoel dat enige minuten aanhoudt.

Het is aan te raden om zonlicht te vermijden en een zonnebrandcrème van factor 50 te gebruiken tot meerdere weken na de behandeling.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Je zal merken dat de huid een aantal dagen na de behandeling wat vuil lijkt (dirty look). Daarna zal je huid er frisser en egaler uitzien.

GERELATEERDE BEHANDELINGEN

  • Bepaalde informatie over de mogelijke behandelingen mag volgens de wet niet online vermeld worden (bijv. de gangbare merknamen)...

  • Doeltreffende behandeling van allerlei bloedvat afhankelijke problemen van de huid...

  • Cryolipolyse maakt gebruik van intensieve koeling van de onderhuidse vetlaag en vermindert de dikte van deze laag met 20 tot 40 %...

  • Gebruik van verschillende golflenges van licht om allerhande huidproblemen aan te pakken op een niet agressieve manier...

  • Techniek om met talrijke fijne prikjes vitamine complexen tot diep in de huid aan te brengen....

EXTRA INFORMATIE

VOOR EN NA BEHANDELINGEN

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK