Lumi8

LUMI8

INTENSE LED LIGHT FACIAL SYSTEM
LED-lichttherapie biedt een pijnloze oplossing voor een gezondere, jonge uiziende huid door het versttrekken van veilige, niet-invasieve, pijnloze behandelingen voor alle huidtypes, vrouwen en mannen. Het volledige LED- lichttherapie programma zal bijdragen tot het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, verkleinen van poriën, huidverstrakking, weefselgenezing, collageenstimulatie en ontgifting bevorderen.

WAT KUNT U VERWACHTEN?
Bij uw eerste bezoek, zal u gevraagd worden om een medisch geschiedenisformulier in te vullen. Hierna zal onze expert met u een behandelingsplan bespreken met de resultaten die u kan verwachten, zodat u een degelijke, goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

DE METHODE
Jarenlang onderzoek heeft bewezen dat de effectieve resultaten van intens licht de stimulatie van de fibroblasten en de collageenvorming alsook de celstofwisseling de celgroei, regeneratie en ontgifting van de huid die noodzakelijk is om het uitzicht van onze huid te verbeteren. De Lumi8 heeft verschillende efficiënte programma’s waarbij meer dan 1.300 Super Intense LED’s (SI-LED) worden ingezet om een opitmaal resultaat te geven.

Behandelingen met LED-lichttherapie geven resultaten zonder gebruik te maken van schadelijke UVA en UVB-stralen. Daarnaast is er geen downtime tussen de behandelingen.

De LED-lichttherapie-technologie zorgt voor een veilige, maar diepe penetratie van het licht voor bewezen, maximale resultaten. Het systeem biedt verschillende programma’s en is geschikt voor elke huidconditie.

COMFIRT & VEILIGHEID
In tegenstelling tot zoveel andere esthetische behandelingen die worden aangebofden vandaag, is LED-lichttherapei uniek omdat de behandeling niet enkel volledig comfortabel is maar bovendien ontspannend werkt. LED-lichttherapie is één van de weinige technologieën waarbij u geen neveneffecten hebt, er geen herstelperiode is en u buiten stapt met een gevoel van welzijn en ontspanning.

GERELATEERDE BEHANDELINGEN

  • Bepaalde informatie over de mogelijke behandelingen mag volgens de wet niet online vermeld worden (bijv. de gangbare merknamen)...

  • Doeltreffende behandeling van allerlei bloedvat afhankelijke problemen van de huid...

  • Cryolipolyse maakt gebruik van intensieve koeling van de onderhuidse vetlaag en vermindert de dikte van deze laag met 20 tot 40 %...

  • Gebruik van verschillende golflenges van licht om allerhande huidproblemen aan te pakken op een niet agressieve manier...

  • Techniek om met talrijke fijne prikjes vitamine complexen tot diep in de huid aan te brengen....

EXTRA INFORMATIE

VOOR EN NA BEHANDELINGEN

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK