Tonnard & Verpaele plastische chirurgie

BECOME WHO YOU ARE

DE MACS-LIFTS, FACELIFTING MET MINIMALE LAST

Deze techniek werd in 1999 door dr. Tonnard en dr. Verpaele ontworpen om op een eenvoudige manier en met minimale last voor de patiënt een lifting uit te voeren van het gezicht.

  • Natuurlijke resultaten met behoud van je eigen gelaat
  • Veilig door weinig verwikkelingen
  • Een kort onopvallend litteken
  • Een vlot herstel
  • Een goede duurzaamheid van het resultaat

VOOR EN NA BEHANDELINGEN

U TWIJFELT NOG?
VRAAG HIER UW 3D SIMULATIE AAN

Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie is een gespecialiseerde kliniek voor esthetische chirurgie in Gent. Wij voeren ingrepen uit aan het gelaat, de borst en het lichaam. Onze chirurgen genoten de juiste opleiding en hebben jarenlange ervaring. Zo ben je verzekerd van een resultaat dat aan je verwachtingen voldoet.

Waarom kies jij voor esthetische chirurgie in Gent?

Wanneer je kiest voor een esthetische ingreep, wil je alleen maar het allerbeste. Daarom ga je naar een team van specialisten voor het uitvoeren van plastische chirurgie in Gent. Ons team bestaat dan ook uit twee vennoten die voortdurend met elkaar overleggen en vernieuwen. Hierdoor krijg je als patiënt een geheel aan zorgen tijdens het hele traject om het allerbeste resultaat te bereiken. Bij elke esthetische ingreep zorgt ons chirurgieteam in Gent voor de nodige consultaties voor én na de ingreep. Hierbij geniet je altijd van een private en persoonlijke sfeer. Ons centrum voor esthetische chirurgie in Gent beschikt dan ook over twee ultramoderne operatiezalen en vier verblijfssuites.

Ontdek de mogelijkheden van plastische chirurgie in Gent

Bij ons zit je goed voor plastische chirurgie in Gent. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou en je lichaam kunnen doen? Plastische chirurgie zoals een borstlifting, een lift van de bovenarmen, een buikwandcorrectie, een correctie van afstaande oren of een liplift behoort tot het takenpakket van onze professionals in Gent. Ook voor een neuscorrectie, een ooglidcorrectie of een wenkbrauwlift moet je bij ons zijn.

Contacteer je centrum voor niet-chirurgische esthetische ingrepen

Naast plastische of esthetische ingrepen waar chirurgie voor nodig is, bieden we in onze kliniek in Gent ook tal van niet-chirurgische behandelingen aan. Denk hierbij aan een professionele ontharing, mesotherapie of cyrolipolyse. Ontdek snel ons ruime aanbod aan esthetische ingrepen en ga voor het lichaam dat jij wil.