Tonnard & Verpaele plastische chirurgie

BECOME WHO YOU ARE

DE MACS-LIFTS, FACELIFTING MET MINIMALE LAST

Deze techniek werd in 1999 door dr. Tonnard en dr. Verpaele ontworpen om op een eenvoudige manier en met minimale last voor de patiënt een lifting uit te voeren van het gezicht.

  • Natuurlijke resultaten met behoud van je eigen gelaat
  • Veilig door weinig verwikkelingen
  • Een kort onopvallend litteken
  • Een vlot herstel
  • Een goede duurzaamheid van het resultaat

VOOR EN NA BEHANDELINGEN

U TWIJFELT NOG?
VRAAG HIER UW 3D SIMULATIE AAN

Tonnard&Verpaele is een gespecialiseerde kliniek voor esthetische chirurgie in Gent. Wij voeren ingrepen uit aan het gelaat, de borst en het lichaam. Onze chirurgen genoten de juiste opleiding en hebben jarenlange ervaring. Zo ben je verzekerd van een resultaat dat aan je verwachtingen voldoet.

Waarom kies jij voor esthetische chirurgie bij Tonnard&Verpaele?

Wanneer je kiest voor een esthetische ingreep, wil je alleen maar het allerbeste. Ons team bestaat dan ook uit twee vennoten die voortdurend met elkaar overleggen en vernieuwen. Hierdoor krijg je als patiënt een geheel aan zorgen tijdens het hele traject om het allerbeste resultaat te bereiken. Bij elke esthetische ingreep zorgt ons chirurgieteam voor de nodige consultaties voor én na de ingreep. Hierbij geniet je altijd van een private en persoonlijke sfeer. De operaties vinden plaats in ons privaat ziekenhuis E:MC2 te Sint-Martens-Latem. Ons operatiecentrum beschikt over twee ultramoderne operatiezalen en vier verblijfssuites.

Ontdek de mogelijkheden bij Tonnard&Verpaele

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou en je lichaam kunnen doen? Bij ons kan je terecht voor aangezichtschirurgie en alle ingrepen aan het lichaam zoals borstchirurgie, buikwandcorrecties, armlift, dijlift… Naast chirurgische ingrepen kan u bij ons ook terecht voor niet-chirurgische esthetische behandelingen zoals botox, filler, mesotherapie, PRP, definitieve laserontharing…