Hieronder kan u gemakkelijk zelf uw afspraak inplannen bij dokter Tonnard of dokter Verpaele. Nadat u al uw gegevens heeft ingegeven, zal u onmiddellijk de kost van de consultatie (€60) moeten afrekenen. Hou alvast uw bankkaart en kaartlezer bij de hand. Na uw consultatie bij de dokter zal u niets meer moeten afrekenen en krijgt u een getuigschrift mee voor een terugbetaling van uw mutualiteit.

Gelieve telefonisch contact met ons op te nemen indien u uw afspraak wenst te verplaatsen. Doet u dit niet 24h op voorhand, dan zien wij ons genoodzaakt het reeds betaalde bedrag van €60 in te houden als annulatiekost. Afspraken die op maandag vallen, dienen ten laatste vrijdag geannuleerd te worden.

Mochten hier nog verdere vragen over zijn, aarzel dan zeker niet om ons telefonisch te contacteren via het nummer 09/269 94 94.

Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

Afspraak met Patrick Tonnard

Vul het formulier hieronder in om een afspraak in te boeken met Dr. Tonnard. U kan zelf het gewenste tijdstip aanduiden.

Afspraak met Alexis Verpaele

Vul het formulier hieronder in om een afspraak in te boeken met Dr. Verpaele. U kan zelf het gewenste tijdstip aanduiden.

CONSULTATIES & POSTOPERATIEVE ZORGEN

Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie
Coupure Rechts 164 c-d
9000 Gent
T: +32(0)9269 94 94
F: +32(0)9269 94 95
M: info@coupurecentrum.be

KLEINE INGREPEN EN OPERATIES:

Esthetisch Medisch Centrum 2
Kortrijksesteenweg 208
9830 Sint-Martens-Latem