✓ Uitgebreide eerste consultatie ✓ Ervaring met diverse technieken ✓ Verschillende behandelingen mogelijk

Ooglidcorrectie kliniek

Wil je graag een ooglidcorrectie laten uitvoeren bij een gespecialiseerde, luxueuze kliniek? Dan maak je een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij Tonnard & Verpaele Plastische Chirurgen in Gent. Een ooglidcorrectie is de meest voorkomende esthetische ingreep in België. Onze chirurgen zijn dan ook echte specialisten.

Laat een ooglidcorrectie uitvoeren in een luxueuze kliniek in Gent

Wanneer je binnenkomt voor een ooglidcorrectie in onze kliniek, word je behandeld door een van de meest ervaren chirurgen van België. Dagelijks staat er in ons centrum een team van chirurgen en verpleegkundigen klaar om jou de beste kwaliteitszorg te bieden. Zo beschikt onze kliniek in Gent over twee moderne operatiezalen voor ingrepen, zoals een ooglidcorrectie of facelift, en vier verblijfssuites. Zo ben je verzekerd van de privacy die je verlangt als je een ooglidcorrectie laat uitvoeren in België.

Hoe ziet de ingreep eruit?

Bij een ooglidcorrectie in een gespecialiseerde kliniek wil je dat de strakheid van je huid en de vulling rond je ogen wordt hersteld. Bij deze ingreep wordt de verslapte huid weggenomen en wordt de uitholling rond de ogen opgevuld. Deze techniek, Augmentation Blepharoplasty genaamd, voor ooglidcorrectie is ontwikkeld in België door onze eigen chirurgen. Hierbij maken we onder meer gebruik van eigen vet, waardoor je een veilige en permanente oplossing krijgt. Daarbij is deze techniek minder ingrijpend en gebeurt het herstel sneller.

Een goede voorbereiding op de ingreep

Bij het uitvoeren van een ooglidcorrecte in onze kliniek in Gent is de voorbereiding cruciaal. Tijdens een eerste consultatie vragen we naar je verwachtingen en ontvang je de nodige informatie. Onze chirurgen doen er alles aan om een natuurlijk resultaat te bekomen. Daarom vragen we je enkele foto’s mee te brengen van jezelf tussen de leeftijd van 20-35 jaar. Zo zien de chirurgen wat er veranderd is en wat er tijdens de ooglidcorrectie in onze kliniek in Gent moet gebeuren. Wil jij een oogcorrectie laten uitvoeren door ervaren plastische chirurgen in België? Maak dan een afspraak door te bellen naar +32(0)9269 94 94.


Gerelateerde pagina's