✓ Uitgebreide eerste consultatie ✓ Ervaring met diverse technieken ✓ Verschillende behandelingen mogelijk

Borstverkleining Gent

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde kliniek voor een borstverkleining in Gent? Dan wil je hiervoor rekenen op een ervaren chirurg. Bij Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie ben je zeker van een professioneel en natuurlijk resultaat. Laat je snel verder informeren over deze ingreep en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Verschillende technieken voor het uitvoeren van een borstvergroting in Gent

Grote borsten kunnen heel wat fysieke problemen veroorzaken. Denk hierbij aan rugpijn, huidirritatie of pijn bij het sporten. Daarom is het in sommige gevallen aan te raden om een borstverkleining te laten uitvoeren in onze gespecialiseerde kliniek in Gent. Bij deze ingreep wordt de vorm van de borst gecorrigeerd en de tepel weer in een hogere positie geplaatst. Onze chirurgen beheersen verschillende technieken voor het uitvoeren van de ingreep. Afhankelijk van het type van je borsten zal een bepaalde techniek of een combinatie van technieken beter geschikt zijn. De pijn na de ingreep is beperkt en meestal kan je al de volgende dag na de borstverkleining onze kliniek in Gent verlaten.

Maak een afspraak voor een uitgebreide consultatie

Vooraleer je een borstverkleining laat uitvoeren in onze kliniek in Gent, maak je in een eerste consultatie kennis met de chirurg. Hierbij wordt nagegaan welke techniek het best is voor de ingreep en hoe het uiteindelijke resultaat eruit komt te zien. Ook na de ingreep krijg je een controleconsultatie, dit gebeurt zes weken en zes maanden na de operatie. Wil je graag meer weten over onze werkwijze bij een borstverkleining, borstvergroting of buikwandcorrectie in ons centrum in Gent? Bel dan gerust naar +32(0)9269 94 94, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@tonnardverpaele.com

Gerelateerde pagina's