✓ Uitgebreide eerste consultatie ✓ Ervaring met diverse technieken ✓ Verschillende behandelingen mogelijk

Gelaatsverjonging Gent

Wil je een gelaatsverjonging laten uitvoeren in Gent? Breng dan zeker een bezoek aan Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie en vraag naar de mogelijkheden. Naarmate je ouder wordt, is dit natuurlijk te zien aan je gezicht. Wil je er, ondanks je leeftijd, toch jong en stralend blijven uitzien? Neem dan het heft in eigen handen en laat een gelaatsverjonging uitvoeren.

Een gelaatsverjonging door onze specialisten uit Gent

Voor behandelingen aan het gelaat ben je bij ons op de juiste plek. Onze chirurgen in Gent hebben jarenlange ervaring en voeren jouw gelaatsverjonging vakkundig uit met een optimaal, natuurlijk resultaat. Er zijn verschillende esthetische ingrepen die je helpen om mooi ouder te worden. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld het wegwerken van kraaienpootjes, voor een neuscorrectie of om huidverslapping tegen te gaan. Informeer gerust naar wat wij in Gent voor jou kunnen betekenen op het vlak van gelaatsverjonging.

Maak snel een afspraak

Kan je niet wachten om er wat jonger uit te zien door heldere gelaatstrekken? Maak dan snel een afspraak bij Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie te Gent en plan een gelaatsverjonging in. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten door te bellen naar +32(0)9269 94 94, door een e-mail te sturen naar info@tonnardverpaele.com of door het contactformulier in te vullen. Wij staan voor je klaar en vertellen je graag meer over onze verschillende chirurgische ingrepen, waaronder ook een wenkbrauwlift of een stamcelbehandeling.

Gerelateerde pagina's