✓ Uitgebreide eerste consultatie ✓ Ervaring met diverse technieken ✓ Verschillende behandelingen mogelijk

Huidverjonging laser

Een huidverjonging met de hulp van een laser, laat je uitvoeren bij de professionals van Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie in Gent. Zo kan je bij ons terecht voor LUMI8, Pearl Fractional, pigmentlaser of PlexR. Ontdek snel de methode die het best aansluit bij jouw situatie en laat jouw rimpels laseren en huid verstevigen bij ons in Gent.

Ga voor een huidverjonging in Gent met een diepwerkende laser

Wil jij een verjongde, frissere, gladdere en stralende huid? Dan is een Pearl Fractional laserbehandeling misschien wel iets voor jou. Deze behandeling is geschikt voor mensen met lichte tot middelmatige huidtinten, huidonvolmaaktheden door veroudering en zonschade. Bij deze lasertherapie zorgen microscopisch kleine laserspots voor slechts een gedeeltelijke behandeling van de huid. De laserspots creëren microscopisch kleine gaatjes tot diep in de huid. Kolommen van beschadigd weefsel worden zo selectief verwijderd en de omliggende huid blijft intact. Deze techniek voor huidverjonging, rimpels laseren en het verstevigen van de huid, waar we in Gent gespecialiseerd in zijn, verkort het genezingsproces en stimuleert het lichaamseigen proces voor het aanmaken van nieuw collageen vanuit de diepte. Rimpels laseren draait de klok van de huidveroudering drastisch terug. Als je jouw huid wilt verstevigen, zit je goed bij ons gespecialiseerd centrum in Gent.

Ontdek de nieuwste revolutie binnen de huidverjonging

Huidverjonging via een laser vult het hiaat tussen chirurgie en injectables. Een PlexR-behandeling in ons centrum in Gent heeft een definitief effect voor de huidverjonging en komt het verstevigen van de huid ten goede. Dit komt omdat laseren beoogt om de diepte van de rimpels te verminderen en de huid verstevigt. De techniek achter rimpels laten laseren heeft geen gevaar voor bloedingen, littekens of huidschade.

Maak een afspraak voor een behandeling

Wil jij graag rimpels laten laseren in onze gespecialiseerde kliniek in Gent voor het verstevigen van de huid? Of heb je nog vragen over de verschillende andere behandelingen, zoals een facelift of een chemische peeling? We helpen je graag verder als je belt naar +32(0)9269 94 94 of een e-mail stuurt naar info@tonnardverpaele.com. Tevens is het mogelijk om het contactformulier in te vullen wanneer je meer wilt weten over je huid verstevigen en rimpels laten laseren in Gent.

Gerelateerde pagina's