✓ Uitgebreide eerste consultatie ✓ Ervaring met diverse technieken ✓ Verschillende behandelingen mogelijk

Huidverjonging laser

Een huidverjonging met de hulp van een laser, laat je uitvoeren bij de professionals van Tonnard & Verpaele Plastische Chirurgen in Gent. Zo kan je bij ons terecht voor LUMI8, Pearl Fractional, pigmentlaser of PlexR. Ontdek snel de methode die het beste aansluit bij jouw situatie.

Ga voor een huidverjonging in Gent met een diepwerkende laser

Wil jij een verjongde, frissere, gladdere en stralende huid? Dan is een Pearl Fractional laserbehandeling misschien wel iets voor jou. Deze behandeling is geschikt voor mensen met lichte tot middelmatige huidtinten, huidonvolmaaktheden door veroudering en zonschade. Bij deze lasertherapie zorgen microscopisch kleine laserspots voor slechts een gedeeltelijke behandeling van de huid. De laserspots creëren microscopisch kleine gaatjes tot diep in de huid. Kolommen van beschadigd weefsel worden zo selectief verwijderd en de omliggende huid blijft intact. Deze techniek voor huidverjonging, waar we in Gent gespecialiseerd in zijn, verkort het genezingsproces en stimuleert het lichaamseigen proces voor het aanmaken van nieuw collageen vanuit de diepte en draait op die manier de klok van de huidveroudering drastisch terug.

Ontdek de nieuwste revolutie binnen de huidverjonging

Huidverjonging via een laser vult het hiaat tussen chirurgie en injectables. Een PlexR-behandeling in ons centrum in Gent heeft een definitief effect voor de huidverjonging. Dit komt omdat de laser beoogt om de diepte van de rimpels te verminderen en de huid verstevigd. Deze behandeling heeft geen gevaar voor bloedingen, littekens of huidschade.

Maak een afspraak voor een behandeling

Wil jij graag een laserbehandeling in onze gespecialiseerde kliniek in Gent? Of heb je nog vragen over de verschillende behandelingen? We helpen je graag verder als je belt naar +32(0)9269 94 94.


Gerelateerde pagina's