✓ Uitgebreide eerste consultatie ✓ Ervaring met diverse technieken ✓ Verschillende behandelingen mogelijk

Kliniek liposuctie

Tonnard & Verpaele Plastische Chirurgen is een private kliniek die onder meer gespecialiseerd is in het uitvoeren van een liposuctie. Bij deze ingreep verwijderen de chirurgen met een klein buisje overtollige vetophopingen. Ontdek snel of deze ingreep een oplossing voor jou kan bieden.

Een professionele kliniek in Gent met een ruime ervaring met liposuctie

Een liposuctie is een vormcorrectie en in onze kliniek wordt deze ingreep dus niet gedaan om overtollig lichaamsgewicht kwijt te geraken. Op de behandelde plaats verwijdert de chirurg vetcellen, maar het is wel belangrijk om hetzelfde eet-en beweegpatroon te blijven aanhouden na de ingreep. Hoewel de vetvellen permanent verwijderd zijn, is het zo dat overbodige calorieën zichzelf opslaan als vet, meestal op een andere plaats dan waar je behandeld bent. Daarom geven we je ook het advies om ook op consultatie te gaan bij een voedseldeskundige na de liposuctie in onze kliniek.

Ga terug naar je gewenste figuur

Naast een liposuctie bieden we in onze kliniek nog heel wat andere chirurgische ingrepen voor het lichaam aan, nadat je gewicht verloor. Denk hierbij aan een buikwandcorrectie of een armlift. Wil jij jezelf ook graag weer beter in je vel voelen? Maak dan gerust een afspraak in onze kliniek om na te gaan of je in aanmerking komt voor een liposuctie of andere ingreep. Bel naar +32(0)9269 94 94 voor al je vragen. 

Gerelateerde pagina's