✓ Uitgebreide eerste consultatie ✓ Ervaring met diverse technieken ✓ Verschillende behandelingen mogelijk

Kliniek liposuctie

Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie te Gent is een private kliniek die onder meer gespecialiseerd is in het uitvoeren van een liposuctie. Bij deze ingreep verwijderen de chirurgen met een klein buisje overtollige vetophopingen. Ontdek snel of deze ingreep een oplossing voor jou kan bieden.

Een professionele kliniek in Gent met een ruime ervaring in liposuctie

Een liposuctie is een vormcorrectie en in onze kliniek wordt deze ingreep dus niet gedaan om overtollig lichaamsgewicht kwijt te geraken. Op de behandelde plaats verwijdert de chirurg vetcellen, maar het is wel belangrijk om hetzelfde eet- en beweegpatroon te blijven aanhouden na de ingreep. Hoewel de vetvellen permanent verwijderd zijn, is het zo dat overbodige calorieën zichzelf opslaan als vet, meestal op een andere plaats dan waar je behandeld bent. Daarom geven we je ook het advies om op consultatie te gaan bij een voedingsdeskundige na de liposuctie in onze kliniek.

Ga terug naar je gewenste figuur

Naast een liposuctie bieden we in onze kliniek nog heel wat andere chirurgische ingrepen voor het lichaam aan, nadat je gewicht bent verloren. Denk hierbij aan een buikwandcorrectie of een armlift. Wil jij jezelf ook graag weer beter in je vel voelen? Maak dan gerust een afspraak in onze kliniek, gespecialiseerd in esthetische chirurgie, om na te gaan of je in aanmerking komt voor een liposuctie of andere ingreep. Bel naar +32(0)9269 94 94, stuur een e-mail naar info@tonnardverpaele.com of vul het contactformulier in voor antwoord op al jouw vragen.

Gerelateerde pagina's