✓ Uitgebreide eerste consultatie ✓ Ervaring met diverse technieken ✓ Verschillende behandelingen mogelijk

Facelift Gent

Wanneer je een facelift bij een gespecialiseerd centrum in Gent laat uitvoeren, wil je een natuurlijk resultaat. Daarom ontwikkelden de ervaren chirurgen van Tonnard & Verpaele Plastische Chirurgen de MACS-lift techniek. Lees verder en ontdek de voordelen van deze revolutionaire techniek.

Ontdek de voordelen van een facelift bij een privékliniek in Gent

De MACS-lift techniek voor een facelift is uitgevonden door onze Gentse chirurgen en is wereldbekend. MACS-lift staat voor Minimal Access Cranial Suspension lift. Deze methode biedt heel wat voordelen tegenover een klassieke facelift. Denk hierbij aan:

  • Behoud van je eigen gelaatsuitdrukkingen
  • Veiligere ingreep
  • Kort, onopvallend litteken
  • Vlot herstel
  • Blijvend resultaat

Uitgebreide consultatie voor de ingreep

Als je kandidaat bent voor een facelift in ons centrum in Gent, krijg je in eerste instantie een persoonlijke analyse. Geen enkele facelift die wij uitvoeren is hetzelfde. Voor de operatie baseren de chirurgen zich op foto’s van jou tussen je 20 en 30 jaar. Op die manier bekom je een zo natuurlijk mogelijke verjonging.

Maak een afspraak voor jouw verjonging

Wil jij graag kennis maken met onze revolutionaire techniek voor een facelift in Gent? Of wil je een facelift graag combineren met een ooglidcorrectie of liplift? Vraag dan gerust meer informatie als je belt naar +32(0)9269 94 94.

Gerelateerde pagina's