✓ Uitgebreide eerste consultatie ✓ Ervaring met diverse technieken ✓ Verschillende behandelingen mogelijk

Botox Gent

Als je een professionele behandeling met botox wilt laten uitvoeren, zit je goed bij Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie in Gent. In onze kliniek word je onder handen genomen door een echte specialist met een bijzondere bekwaamheid op het vlak van botoxbehandelingen. Je laat deze kleine ingreep dus met een gerust hart door ons uitvoeren.

Een behandeling met botox in onze kliniek in Gent

Heb je steeds een verouderde en vermoeide indruk? Steken die fronsrimpels en kraaienpootjes je de ogen uit? Of ben je op zoek naar een manier om je migraine te verminderen? Dan biedt onze kliniek in Gent je dé oplossing aan, namelijk een professionele behandeling met botox. Botox blokkeert de zenuwen en ontspant de spieren. Het wordt in kleine hoeveelheden geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor de verschillende lijnen die ontstaan in je gezicht. Tevens kun je bij ons terecht voor verschillende andere niet-chirurgische behandelingen, zoals cryolipolyse of lipofilling.

Geniet van een ontspannen gezicht

Heb je interesse in een behandeling met botox in onze kliniek in Gent? Neem dan meteen telefonisch contact met ons op via +32(0)9269 94 94 en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen? Dan bereik je ons eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@tonnardverpaele.com of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je in Gent graag verder en zorgen voor een ontspannen uitstraling door botox te injecteren.

Gerelateerde pagina's