✓ Uitgebreide eerste consultatie ✓ Ervaring met diverse technieken ✓ Verschillende behandelingen mogelijk

Regeneratieve chirurgie

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten wat regeneratieve chirurgie nu precies is. Dankzij regeneratieve chirurgie kunnen we beschadigd weefsel van het menselijk lichaam herstellen. Op deze manier kunnen we slijtage, letsels of puur genetische problemen efficiënt verhelpen. Natuurlijk staat de gezondheid op de eerste plaats, maar voor de medewerkers van Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie in Gent is het minstens even belangrijk dat je jezelf goed voelt in je vel.

De toepassingen van regeneratieve chirurgie

Met regeneratieve chirurgie bundelen we de krachten van jouw eigen lichaam met onze kennis van het vak. Wat we precies voor je kunnen doen? Denk maar aan bijvoorbeeld het lichaam perfectioneren na een botbreuk, kraakbeendefecten verhelpen, huidbehandelingen na brandwonden en meer. Kom langs bij Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie in Gent om de opties te bespreken. Ook voor andere lichaamsbehandelingen zoals armlifts, high definition lipo’s of gezichtsbehandelingen zoals microneedling zit je goed bij ons.

Maak meteen een afspraak

Ben je benieuwd naar hoe regeneratieve chirurgie het verschil kan maken voor je lichaam en welzijn? Stuur een e-mail naar info@tonnardverpaele.com, bel even naar het nummer +32(0)9269 94 94 of laat je gegevens achter via het handige contactformulier. Onze professionals hebben een antwoord op al jouw vragen.   

Gerelateerde pagina's