✓ Uitgebreide eerste consultatie ✓ Ervaring met diverse technieken ✓ Verschillende behandelingen mogelijk

Lipvergroting Gent

Een lipvergroting, ook wel lipverjonging genoemd, is een ingreep die je overlaat aan de ervaren chirurgen van Tonnard & Verpaele Plastische Chirurgie in Gent. Bij deze ingreep worden verschillende technieken gebruikt om het beste resultaat te bekomen. Lees snel verder en ontdek het effect van deze ingreep.

Bewaar je uitdrukking met een lipvergroting uitgevoerd door specialisten in Gent

Wanneer je ouder wordt, wordt de afstand tussen je lippen en neus groter. Hierdoor verandert de emotionele uitdrukking van je mond. En goede lipvergroting in onze kliniek in Gent vraagt dan ook om een aanpak op verschillende vlakken. Daarom vullen onze chirurgen zowel de onder- als bovenlip bij, om een natuurlijk resultaat te bekomen. Daarnaast dient de verticale verlening van de bovenlip, die ontstaat door veroudering, aangepakt te worden. Dit doen we door middel van de SNIF-techniek, die we eventueel combineren met schaaf-of resurfacing technieken.

Ga voor een blijvend resultaat

Het opvullen van de lippen bij een lipvergroting kan je in onze kliniek in Gent laten doen met een filler of met eigen vet. Een filler is eenvoudiger, maar moet regelmatig herhaald worden. Een vetinjectie vraagt dan weer om een kleine chirurgische ingreep, maar is wel definitief. Wil je graag meer informatie over de werkwijze bij een lipvergroting in ons centrum in Gent of wens je een afspraak? Bel dan gerust naar +32(0)9269 94 94.


Gerelateerde pagina's