✓ Uitgebreide eerste consultatie ✓ Ervaring met diverse technieken ✓ Verschillende behandelingen mogelijk

Halslift Gent

Het uitvoeren van een halslift is een van de specialiteiten van onze plastisch chirurgen in Gent. Je kunt dus uitstekend terecht bij Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie als je een strakkere hals wilt bekomen. Wij voeren jouw behandeling in alle discretie uit en zorgen voor een resultaat dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Laat een halslift uitvoeren in onze professionele kliniek in Gent

Naarmate je ouder wordt, zakt je hals meer uit. Ouder worden brengt een vermindering van de huidelasticiteit met zich mee; bij sommigen is dit het meest zichtbaar in de halsstreek. Een halslift, die wij in onze kliniek in Gent uitvoeren, kan dan soelaas brengen. Tijdens deze ingreep liften wij de huid van de hals en de onderliggende weefsels. Meestal gebeurt dit via een incisie voor en achter het oor en in de haarneklijn. Natuurlijk voeren wij in Gent meer esthetische chirurgische ingrepen uit dan een halslift alleen. Je zit bij ons ook goed voor bijvoorbeeld een ooglidcorrectie of voor verschillende behandelingen aan het lichaam.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Wil je binnenkort een halslift laten uitvoeren in onze professionele kliniek in Gent? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met onze specialisten voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek lichten wij jou onze werkwijze toe en kun je al jouw vragen stellen over deze ingreep. Je bereikt ons eenvoudig door te bellen naar +32(0)9269 94 94, door een e-mail te sturen naar info@tonnardverpaele.com of door het contactformulier in te vullen.

Gerelateerde pagina's