✓ Uitgebreide eerste consultatie ✓ Ervaring met diverse technieken ✓ Verschillende behandelingen mogelijk

Microneedling

Tijdens microneedling worden er minuscule gaatjes gemaakt in de huid. Super fijne naaldjes van volledig veilig chirurgisch staal worden op een doelgerichte manier op de huid geplaatst. Na de perforatie maakt de huid collageen aan voor een strakke huid. Maak je geen zorgen over de pijn, natuurlijk gaan de professionals van Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie in Gent zacht en met de grootste precisie te werk. Ben je benieuwd naar de voordelen van microneedling? Lees dan hieronder verder.

De voordelen van microneedling

Wist je dat microneedling al langer een trend is in Hollywood? Bij Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie in Gent kan je helemaal zelf genieten van deze baanbrekende behandeling. We zetten graag even de voordelen van microneedling op een rijtje:

  • Zorgt voor de aanmaak van collageen
  • Verzacht pigmentvlekken en rimpels
  • De huid wordt steviger
  • Grove poriën worden kleiner
  • De huid wordt gladder, strakker en frisser

Niet enkel voor microneedling, ook voor andere gezichtsbehandelingen gaan we graag voor je aan de slag. Van ontharen met een laser tot wenkbrauwlifts en high definition liposuction; wij zorgen er voor dat je je lekker in je eigen vel voelt.

Boek een behandeling

Wil je graag zelf een sessie microneedling inplannen? Of wil je meer details over deze gezichtsbehandeling? Stuur dan snel een e-mail naar info@tonnardverpaele.com, bel naar het nummer +32(0)9269 94 94 of vul het online contactformulier in. 

Gerelateerde pagina's