BORST VERGROTING

Borstvergroting België

Een borstvergroting laten uitvoeren in België kan op verschillende manieren. Een borstvergroting kan bekomen worden door het plaatsen van borstprothesen of door het injecteren van eigen vet (lipofilling). Door de anatomische vorm van moderne prothesen is een natuurlijke vorm perfect haalbaar. Borstvergroting chirurgie is voorspelbaar en veilig, indien uitgevoerd door onze ervaren chirurgen uit België. De chirurgen van Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie in Gent zijn dé specialisten in België voor het uitvoeren van een borstvergroting.

Bekom een natuurlijk resultaat met je borstvergroting door een specialist in België

Je wilt iets doen aan je silhouet, aan je borsten. Je hebt een normale borstontwikkeling, maar wilt graag “iets meer” hebben om je “vrouwelijker” te voelen. Wat zijn de opties? Het meest voor de hand liggend is een borstvergroting door middel van een borstprothese. Binnen de chirurgie in België zijn er echter heel veel mogelijkheden om een borstprothese in te brengen en er zijn evenveel verschillende types en merken van borstprothesen voor een borstvergroting. In de meeste gevallen kies je voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Misschien is dit niet wat je zoekt en wil je eerder een opvallend resultaat; dit is uiteraard een persoonlijke keuze. Wat je keuze ook is, ons team in België zorgt ervoor dat je met de borstvergroting het resultaat zal bekomen wat je voor ogen had, op de meest veilige en duurzame manier. Het kan altijd nuttig zijn om naar de consultatie enkele beelden of foto’s mee te brengen van dames waaraan je je spiegelt. Dit helpt ons om voor te stellen hoe je jezelf ziet in de toekomst.

Onderga een uitgebreid kennismakingsgesprek

Wanneer je op consultatie komt, geven we je tijdens een kennismakingsgesprek alle uitleg over het technisch verloop van de borstvergroting. Hierna nemen we verschillende afmetingen van je borsten, waarbij voornamelijk aandacht wordt gegeven aan de positie van de tepels en aan de breedte van de borst. Met deze informatie kunnen we je dan verder helpen om de juiste borstprothese voor de borstvergroting te kiezen voor de chirurgie. We hebben hiervoor verschillende hulpmiddelen: vooreerst kan je door middel van een aantal verschillende pasprothesen in je kledij zien hoe extra volume ter hoogte van je borsten eruitziet. We hebben ook de beste technologie van België om door middel van een scan computerbeelden te maken waarop we de borstvergroting kunnen simuleren. Deze beelden worden naar jou toegestuurd per e-mail om er thuis rustig naar kijken en je beslissing te nemen.

Borstvergroting met eigen vet door een specialist in België

Een tweede optie voor het bekomen van grotere borsten is sedert enkele jaren het gebruikmaken van eigen vet. Deze techniek binnen de borstvergroting chirurgie heet “lipofilling”. Hiermee wordt de benodigde hoeveelheid vet ergens op je lichaam afgenomen door middel van een fijne liposuctie, waarna dit vet wordt ingespoten in de borst via een paar kleine prikgaatjes. Deze gaatjes zijn nauwelijks drie of vier millimeter groot en laten geen zichtbare littekens achter. De voordelen van deze methode van chirurgie voor een borstvergroting is duidelijk: je gebruikt geen vreemd materiaal, je krijgt eigenlijk twee operaties voor de prijs van één (een borstvergroting en een liposuctie samen), en het uiteindelijke resultaat blijft je hele leven lang zichtbaar. Bovendien bekom je op deze manier borsten die heel natuurlijk aanvoelen en er heel natuurlijk uitzien. Het grootste nadeel van deze methode voor een borstvergroting in onze kliniek in België is dat tijdens de herstelperiode ongeveer de helft van het ingebrachte vet zal wegsmelten. Ongeveer vier maand na de ingreep stabiliseert dit zich en zal het bekomen resultaat niet meer veranderen. Het is echter mogelijk dat je op dit moment beslist om nog wat extra volume te vragen. Dit kan dan perfect uitgevoerd worden door een tweede sessie lipofilling.

Vraag meer informatie aan over een borstvergroting

Wil je meer weten over het proces van borstvergroting chirurgie in België? Heb je nog vragen over het uitvoeren van een borstvergroting, borstlifting of borstreductie in ons gespecialiseerde centrum in Gent, België? Bel dan gerust naar +32(0)9269 94 94, stuur een e-mail naar info@tonnardverpaele.com of vul het contactformulier in.

GERELATEERDE BEHANDELINGEN

  • Borstvergroting kan bekomen worden door het plaatsen van borstprothesen of door het injecteren van eigen vet (“lipofilling”)....

  • Tepels die naar beneden wijzen, vervelende plooien onderaan of opzij, worden met een borstlifting gecorrigeerd. Kan als je wenst ook met een vergroting....

  • Een borstverkleining zorgt voor een betere vorm en minder gewicht aan je borsten. Littekens vallen meestal goed mee...

EXTRA INFORMATIE

VOOR EN NA BEHANDELINGEN

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK